WordCamp Nederland 2024 – Organisatoren gezocht!

Ben jij gepassioneerd met WordPress bezig en wil je een belangrijke rol spelen bij het organiseren van het grootste Nederlandse WordPress-evenement van het jaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

WordCamp Nederland 2024 is op- zoek naar een fantastisch team van organisatoren om ervoor te zorgen dat dit evenement een onvergetelijk succes wordt. Dit is jouw kans om betrokken te raken bij de WordPress-community en de kans om te leren, te netwerken en je vaardigheden te ontwikkelen.

Call for organisers
WordCamp Nederland 2024

Wat we zoeken

  • Passie voor WordPress: We zoeken enthousiastelingen die dol zijn op WordPress en die willen bijdragen aan de groei en het succes van de Nederlandse WordPress-community.
  • Teamspelers: Samenwerken is essentieel voor het organiseren van een evenement van deze omvang. We hebben teamspelers nodig die goed kunnen communiceren en samenwerken.
  • Organisatietalent: Het organiseren van een WordCamp vergt planning, coördinatie en doorzettingsvermogen. We hebben organisatoren nodig die deze uitdaging aankunnen.
  • Creativiteit: We willen van WordCamp Nederland 2024 onvergetelijk maken en daarvoor hebben we creatieve geesten nodig die out-of-the-box kunnen denken.

Wat je kunt verwachten

  • Leermogelijkheden: Als organisator krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te leren van ervaren WordPress-enthousiastelingen.
  • Netwerken: Je zult de kans krijgen om te netwerken met professionals uit de WordPress-community en andere deelnemers aan het evenement.
  • Voldoening: Het gevoel van voldoening dat je krijgt van het organiseren van een succesvol WordCamp is onbetaalbaar. We spreken uit ervaring.

Doe mee!

WordCamp Nederland 2024 kan alleen een succes worden met jouw hulp en betrokkenheid. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het organisatieteam, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we van WordCamp Nederland 2024 een onvergetelijke ervaring maken voor de WordPress-community in Nederland.

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier en vertel ons waarom je graag een organisator zou willen zijn voor WordCamp Nederland 2024. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Laten we samen een geweldig WordCamp-evenement neerzetten!

We ontvangen graag je aanmelding voor 1 december 2023.