Over WordCamp Nederland

WordCamp Nederland is een informeel evenement voor iedereen die werkt met WordPress. Van hobby blogger tot developer en van ZZP’er tot agencies; iedereen is van harte welkom. Het belangrijkste doel is het delen van ideeën en het creëren van verbinding.

Wat kun je verwachten?

Er is voldoende te doen tijdens WordCamp Nederland. Uiteraard wordt er een fantastisch en divers programma aan sprekers gepresenteerd. Verder zullen er workshops worden gehouden. En dit jaar is er ook weer een Contributor Day waarop je bij kunt dragen aan WordPress. WordCamp Nederland streeft er naar een programma te presenteren waar voor iedereen wat waardevols in zit.

Uiteraard is het ook mogelijk om onze sponsoren te ontmoeten, mee te kijken met productdemonstraties en vragen te stellen over wat zij te bieden hebben.

Maar dat is nog lang niet alles! WordCamp Nederland vindt dit jaar plaats in het Safari Meeting Center van Burgers’ Zoo! Daarom is er in het programma ook veel ruimte om de dierentuin te verkennen.

Locatie

WordCamp Nederland 2023 wordt gehouden in het prachtige Burgers’ Zoo in Arnhem.

Burgers Zoo – Safari Meeting Center

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Naast een van de mooiste parken van Gelderland ligt Burgers’ Zoo. Op een steenworp afstand van de nationale parken De Hoge Veluwe en de Veluwe Zoom en alsnog vlakbij het bruisende centrum van Arnhem. De dierentuin is prima te bereiken met het openbaar vervoer; vanaf Arnhem Centraal ben je met de karakteristieke Arnhemse trolleybussen binnen een kwartier bij de ingang van de zoo. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Hoe kom ik de zoo in?

Jouw WordCamp kaartje geeft je tevens toegang tot de gehele dierentuin. Daarnaast zit er een parkeerticket inbegrepen bij jouw WordCamp kaartje, mocht je met de auto komen.