Aiwos

Aiwos is dé specialist in het bouwen van webapplicaties met Gravity Forms en WordPress. Onze opdrachtgevers schakelen ons in voor het bouwen en configureren van complexe webformulieren, portalen voor het aanvragen en behandelen van subsidies en fondsen, platforms voor eventorganisaties en jury-omgevingen.

Rode draad in ons werk is het inzetten van WordPress in combinatie met Gravity Forms om deze complexe websites en webapplicaties te bouwen, die ook nog eens veilig en toegankelijk zijn. Met ons kleine team van 8 collega’s bouwen wij grootschalige oplossingen voor organisaties die maatschappelijke waarde creëren.

Wij zijn actieve leden van vooral de Gravity Forms community en ook steeds meer van de WordPress Community, onder andere door sponsoring van WordPress Meetup Amsterdam en WordCamp Nederland en het beschikbaar stellen van plugins op de WordPress-repository. Wij delen onze Gravity Forms en WordPress kennis en ervaring graag. Ook helpen wij organisaties die kleinere hulpvragen hebben met advies of specifieke API-koppelingen. Met onze partnerorganisatie GravityWP, specialist in Gravity Forms, GravityView, Gravity Flow, hebben wij de ideale combinatie voor elk online vraagstuk.