ManagedWPHosting

ManagedWPHosting biedt 200% groene open source managed hosting. Voor iedereen die nét even duurzamer wil zijn en doen.
Met onze voordelige hostingpakketten krijg je niet alleen een razendsnelle website, maar draag je ook je steentje bij aan een groenere wereld.
En dat is nog niet alles. Onze eigen Nederlandse servers zijn ook nog eens veilig. Zo zorgen we dat jouw data en jouw website altijd veilig zijn.

Daarom helpen we gratis bij de verhuizing, krijg je ook bij de voordeligste pakketten goede backupmogelijkheden en zorgen we dat onze hosting altijd voldoet aan de laatste en uitgebreid geteste standaarden.
Ook over bereikbaarheid van onze klantenservice hoef je geen zorgen te maken: we zijn er voor je wanneer jij het nodig hebt. Persoonlijk, zonder lange keuzemenu’s of eindeloze wachttijden.
En dat krijg je écht nergens anders! Dat laat ons cijfer van Webwinkelkeur ook zien (9,8).

Wil je zelf ervaren hoe anders en beter we zijn? Vraag een demo aan! Dan kopiëren we je huidige website naar onze servers en kun je zelf het verschil ervaren.
Dit is waarom al meer dan 4500 website-eigenaren voor ManagedWPHosting hebben gekozen!

ManagedWPHosting in de WordPress community

Onze WordPress-kennis delen we graag met jou. We zijn zeer actief in de WordPress community en publiceren regelmatig plugins of bijdragen aan de WordPress Core.

We vinden dat je open source niet alleen moet gebruiken, maar moet zíjn. Bijdragen aan WordPress kan op heel veel manieren, ook als je niet technisch bent.

Je kunt ons vaak vinden op WordCamps door heel Europa, waar we graag en veel vertellen over groene hosting en wat jij kunt doen als website-eigenaar om ook groen bezig te zijn.
Vraag ons gerust om hulp en volg ons op Mastodon.

ManagedWPHosting logo