We also have an English version of this page.
Vervoer
Hoe kom ik bij Burgers’ Zoo?
Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Het Safari Meeting Center ligt midden in Burgers’ Zoo.
OV
De makkelijkste manier om naar Burgers’ Zoo te reizen is met het OV. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem naar Burgers’ Zoo. Bovendien stap je met deze bus recht voor de deur van het park uit.
Auto
Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Tevens is er een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Ook zijn er 24 laadpalen zodat maximaal 48 elektrische auto’s tegelijk op kunnen laden.
Een uitrijkaart/parkeerkaart is inbegrepen in de ticketprijs van WordCamp Nederland.
Fiets / motor
Voor fietsen en motoren zijn er aparte parkeerplekken beschikbaar. De fietsenstalling is onbewaakt.
Waar kan ik parkeren?
Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Een uitrijkaart/parkeerkaart is inbegrepen in de ticketprijs van WordCamp Nederland.
Wat kost het parkeren?
Een uitrijkaart/parkeerkaart is inbegrepen in de ticketprijs van WordCamp Nederland.
Toegankelijkheid
Hoe ver is het lopen naar het Safari Meeting Centre?
Het is ongeveer 10 minuten lopen van de hoofdingang naar het Safari Meeting Centre.
Is WCNL rolstoeltoegankelijk?
Ja. Burgers’ Zoo en het Safari Meeting Centre zijn toegankelijk voor rolstoelen. Burgers’ Zoo waarschuwt echter voor het heuvelachtige terrein.
Voor meer informatie over het bezoek van Burgers’ Zoo met een rolstoel kun je terecht op https://www.burgerszoo.nl/plan-uw-bezoek/toegankelijkheid.
Ik ben slecht ter been, zijn er rolstoelen beschikbaar?
Burgers’ Zoo heeft enkele rolstoelen en scootmobielen ter verhuur. Een scootmobiel kan je huren voor 50 euro (waarvan 45 euro borg). Een scootmobiel wordt alleen aan personen boven de 18 jaar verhuurd die vanwege medische redenen of ouderdom anders het park niet zelfstandig kunnen bezoeken.
In verband met het heuvelachtige terrein zijn de scootmobielen geschikt voor personen tot 120 kg. Er zijn ook duwrolstoelen beschikbaar, geschikt voor personen vanaf 6 jaar en ouder. Die kan je gebruiken met een 2-euromunt (winkelwagensysteem).
Beiden opties moeten vooraf worden gereserveerd via de receptie. Zijn zijn bereikbaar op 026 44 24 534.
Eten en drinken
Moet ik zelf voor lunch zorgen?
Nee, dat is niet nodig. Een heerlijke vegetarische lunch is inbegrepen bij je ticket.
Is er ook vegetarische lunch?
Jazekers. Sterker nog, de lunch zal volledig vegetarisch en veganistisch zijn.
Is er ook veganistische lunch?
Jazekers. De lunch is een combinatie van vegetarische en veganistische gerechten.
Ik heb een (levensbedreigende) allergie, kan ik deze doorgeven?
Ja, graag zelfs! Je ticket heeft een speciaal veld waarin je kan aangeven met welke allergie(ën) we rekening moeten houden. Heb je al een ticket gekocht? Mail dan naar hallo@wordcamp.nl.
Mag ik eigen eten/drinken meenemen?
Nee, eigen eten en drinken zijn niet toegestaan in het Safari Meeting Centre.
Programma
Waar kan ik het programma vinden?
Het programma is nog niet definitief en we zijn nog op zoek naar sprekers! Zodra het programma definitief is publiceren we deze op onze website.
Zijn er ook Engelstalige talks?
Jazeker, circa 40% van de talks zijn in het Engels en 60% in het Nederlands.
Is er een live-stream beschikbaar?
Nee, er is geen livestream van WordCamp Nederland. Maar, niet getreurd. Als je er onverhoopt niet bij kan zijn, dan kun je alle presentaties later terugkijken op wordpress.tv. Ze worden namelijk wel opgenomen!
Is er een meet&greet met de sprekers?
De meeste sprekers zullen de hele, of in ieder geval het grootste deel van de conferentie aanwezig zijn. Je kan ze dus treffen bij de lunch, in de zogenaamde hallway-track (in de gangen tussen de verschillende zalen), of bij de sponsoren.
Andere vragen
Mag ik mijn kind(eren) meenemen?
Natuurlijk. WordCamps zijn familie-vriendelijke events. Kinderen vanaf 4 jaar hebben wel een eigen toegangsticket nodig.
Is er een dresscode voor WordCamp Nederland?
Nee, WordCamp Nederland heeft geen verplichte dresscode. Het meerendeel van onze bezoekers komt in een spijkerbroek en t-shirt. Je mag dus komen zoals je je comfortabel voelt. WordCamps zijn familie-vriendelijke events, dus houd daar wel rekening mee bij het kiezen van je kleding.
Mag ik mijn huisdier/hond meenemen?
Huisdieren kunnen ziekten onder de dieren van Burgers’ Zoo verspreiden, maar de dieren kunnen ook ziekten op jouw huisdieren overbrengen. Om deze reden zijn huisdieren niet toegestaan in Burgers’ Zoo.
Ze maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en andere hulphonden/assistentiehonden. Hiervoor is vooraf overleg met de Receptie van Burgers’ Zoo vereist. Je kunt hen bereiken op 026 – 442 45 34 of via info@burgerszoo.nl.
WordCamp Nederland organiseren lijkt me heel gaaf, kan ik me ergens aanmelden voor volgend jaar?
Maak je interesse sowieso kenbaar bij de huidige organisatoren, dat vinden we altijd leuk om te horen. Na WordCamp Nederland zal er ook een oproep voor organisatoren voor 2024 komen op deze site.
Is WordCamp Nederland het enige WordPress-evenement in Nederland?
Zeer zeker niet! Nederland kent een actieve meetup- en WordPresscultuur. Op https://nl.wordpress.org/community/ vind je links naar vrijwel alle meetups en WordCamps.
Wat voor mensen komen er op WordCamp Nederland?
Het publiek van WordCamp Nederland is heel divers. Of je nou een junior developer, blogger of senior designer bent, er is voor ieder wat wils.
Ik werk net met WordPress, is dit wel interessant voor mij?
Het korte antwoord; ja.
Het lange antwoord; ja, absoluut. Heb je al een ticket?
Tot hoe laat is de dierentuin open?
Burgers’ Zoo is geopend tot 18.00u. Vanaf 17.00u gaan de buitendieren trouwens naar de binnenverblijven.
Moet ik apart een kaartje kopen voor het bezoeken van de dierentuin?
Nee hoor! Met je ticket voor WordCamp Nederland mag je ook de dierentuin in!