Oproep voor sprekers

Helaas… aanmelden als spreker is niet meer mogelijk. We zien jouw aanmelding bij een volgende editie van Wordcamp graag tegemoet!

Afbeelding met inktvis, reuzemanta en schildpad en de tekst Call for Speakers WordCamp Nederland 2023

Looking for the english version? Look no further!

Voor WordCamp Nederland 2023 zijn we weer op zoek naar sprekers! Dit jaar zal #WCNL wederom plaatsvinden in Burgers’ Zoo in Arnhem op donderdag 7 en vrijdag 8 september 2023. We verwachten dit jaar ongeveer 500 WordPress bouwers, ontwikkelaars, ondernemers, marketeers, bloggers. Allemaal met een passie voor WordPress, vanuit Nederland en daarbuiten!

Deep dives: Pagebuilders en e-commerce

De thema’s van dit jaar zijn gericht op page-builders en e-commerce. Onder de page-builders verstaan we van WordPress’ eigen Site Editor tot Elementor, WP Beaver Builder en alles wat daar tussenin zit. Sprekers kunnen zich nu aanmelden om te spreken! We zijn op zoek naar mensen voor korte presentaties, lange presentaties en workshops.

Daarnaast zoeken we sprekers met ervaring op het gebied van e-commerce binnen WordPress. Heb je een leuke WooCommerce case-study, of heb je fantastische bestelformulieren gemaakt, laat het ons weten want we zien je graag als spreker!

Main Track

Heb jij niets over page-builders of e-commerce te vertellen maar wel een ander fantastisch idee voor een talk of workshop? Ook dan zien we je aanmelding graag tegemoet. Naast de Deep Dive track hebben we ook een main track waar allerlei verschillende onderwerpen aan bod zullen komen.

Wat voor sprekers zoeken we?

Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Onze insteek is dat iedereen wat te vertellen heeft. Voor minder ervaren sprekers hebben we ervaren sprekers beschikbaar die je helpen met de voorbereiding.

Wij zijn op zoek naar presentaties en workshops die goed gepresenteerd zijn als een verhaal, dieper ingaan op een specifiek onderwerp of techniek en het publiek geïnspireerd houdt. We willen dat bezoekers na het evenement enthousiast en gemotiveerd zijn om een nieuwe techniek in te duiken, een nieuwe bedrijfsstrategie toe te passen of meer betrokken te worden bij de WordPress community.

Deadline aanmelden

Je aanmelding dient uiterlijk 23 juni 2023 bij ons binnen zijn. Wij nemen in de eerste week van juli contact op met alle kandidaten. Alle belangrijke data hebben we overigens verzameld in een handige tijdlijn. Oh, en wacht nog even met een kaartje kopen! Alle goedgekeurde sprekers krijgen een gratis kaartje voor het evenement.

Aanmelden als spreker is niet meer mogelijk!

Het programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.