WordCamp Nederland 2022

Vrijwilligers gezocht!

Officiële hashtag: #WCNL

Zonder vrijwilligers geen WordCamp. Naast de organisatie, die bestaat uit 8 vrijwilligers, zoeken wij nog 30 vrijwilligers om mee te helpen tijdens het evenement zelf.

WordCamp Nederland zal plaatsvinden op donderdag 15 en vrijdag 16 september 2022 in Burgers’ Zoo in Arnhem. We verwachten meer dan 400 designers, developers, ondernemers, marketeers, bloggers en docenten met een passie voor WordPress vanuit Nederland en daarbuiten. En we hebben jouw hulp nodig om er voor iedereen een fantastisch evenement van te maken.

Wat doe je als vrijwilliger?

Als vrijwilliger zorg je ervoor dat WordCamp Nederland een onvergetelijke WordCamp wordt. Je helpt bijvoorbeeld mee met de registratie van de bezoekers of het begeleiden van sprekers. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de bezoekers.

Nadat we de aanmeldingen voor de vrijwilligers hebben ontvangen, maken we een taakverdeling. Hierbij houden we rekening met je voorkeuren.

Wil je precies weten voor welke rollen we mensen zoeken, kijk dan snel op de informatiepagina.

Waarom vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger draag je op een unieke manier bij aan de WordPress community. Het is een laagdrempelige manier om andere deelnemers, sprekers en sponsoren te leren kennen. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen, eet je een hapje mee tijdens het Bedankt-diner en is het vooral gewoon heel erg gezellig.

Zin in? Meld je dan nu aan!

Deadline aanmelden

Je aanmelding dient uiterlijk 20 juni 1 juli 2022 bij ons binnen zijn. Wij nemen in de week van 11 juli contact met je op. Alle belangrijke data hebben we overigens verzameld in een handige tijdlijn. Oh, en wacht nog even met een kaartje kopen! Alle vrijwilligers krijgen een gratis kaartje voor het evenement.

WordCamp Nederland 2022 is over. Check out the next edition!