WordCamp Nederland 2022

ManagedWPHosting

Officiële hashtag: #WCNL

WordPress hosting specialist

Een snellere website? Als ondernemer, webbouwer of webshop eigenaar ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze verschillende WordPress hosting pakketten en de mogelijkheid om een WordPress hostingpakket op maat samen te stellen, sluit ManagedWPHosting altijd aan bij jouw wensen. 

In 2012 zijn wij gestart als de eerste managed hoster voor WordPress in Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot WordPress hosting expert met een focus op continue snelheidsverbeteringen, veiligheid en eigen servers in Nederland. 

Wij laten je graag ervaren hoe snel je website kan zijn met een van onze razendsnelle WordPress hosting pakketten. Vraag een demo aan en ontdek zelf waarom 4000+ WordPress website-eigenaren dagelijks op ons vertrouwen.  

ManagedWPHosting in de WordPress community

Onze WordPress kennis delen wij graag met jou en andere WordPress liefhebbers. Wij zijn dan ook zeer actief in de WordPress community, publiceren regelmatig plugins op WordPress.org, testen de laatste versie automatisch en zijn naast WordCamp sponsor ook actief op contributor days. 

ManagedWPHosting logo

WordCamp Nederland 2022 is over. Check out the next edition!