WordCamp Nederland 2022

Aiwos

Officiële hashtag: #WCNL

Aiwos lost uiteenlopende digitale vraagstukken op met maatwerk WordPress oplossingen. Onze opdrachtgevers schakelen ons in voor het formuleren of verbeteren van digitale workflows, maar wij bouwen ook platforms voor eventorganisaties en jureringsinitatieven.

De rode draad in ons werk is het inzetten van WordPress in combinatie met Gravity Forms om complexe websites en webapplicaties te bouwen, die ook nog eens veilig zijn. Met ons kleine team van 6 collega’s bouwen wij grootschalige oplossingen voor organisaties die maatschappelijke waarde creëren.

Wij zijn actieve leden van de WordPress community en wij delen onze WordPress kennis en ervaring graag. Daarom sponsoren we WordPress events en bezoeken we internationale WordCamps wanneer mogelijk. Ook helpen wij organisaties die kleinere hulpvragen hebben met advies of specifieke API-koppelingen. Met onze partnerorganisatie GravityWP, specialist in Gravity Forms, GravityView, Gravity Flow, hebben wij de ideale combinatie voor elk online vraagstuk.

Aiwos logo

WordCamp Nederland 2022 is over. Check out the next edition!