WordCamp Nederland 2022

Over WordCamp Nederland

Officiële hashtag: #WCNL


WordCamp Nederland is een informeel evenement voor iedereen die werkt met WordPress. Van hobby blogger tot developer en van ZZP’er tot agencies; iedereen is van harte welkom. Het belangrijkste doel is het delen van ideeën en het creëren van verbinding.

Wat kun je verwachten?

Er is voldoende te doen tijdens WordCamp Nederland. Uiteraard wordt er een fantastisch en divers programma aan sprekers gepresenteerd. Verder zullen er weer workshops worden gehouden. WordCamp Nederland streeft er naar een programma te presenteren waar voor iedereen wat waardevols in zit. Daarnaast is er een mogelijkheid om bij te dragen aan WordPress op een contributor afternoon.

Uiteraard is het ook mogelijk om onze sponsoren te ontmoeten, mee te kijken met productdemonstraties en vragen te stellen over wat zij te bieden hebben.

Maar dat is nog lang niet alles! WordCamp Nederland vindt dit jaar plaats in het Safari Meeting Center van Burgers’ Zoo! Daarom is er op beide middagen in het programma ook veel ruimte om de dierentuin te verkennen en andere activiteiten te doen.

Community Activiteiten

Het beste aan een goede WordCamp is het ontmoeten van nieuwe en oude vrienden. Daarom leggen we in deze editie veel nadruk op de Nederlandse WordPress community. Naast het reguliere programma maken we in de middag ruimte voor iets nieuws: community events!

Hierbij is het voor alle WordCamp bezoekers mogelijk om iets te organiseren: speurtochten, wandelingen, yoga, een volleybaltoernooi, alle ideeën zijn welkom! Naast onze oproep voor sprekers, sponsors en vrijwilligers word er daarom half mei een formulier op de site beschikbaar gemaakt waar jij jouw idee in kan leveren. De organisatie zal dan samen met je gaan kijken hoe we jouw activiteit het beste kunnen verwezenlijken.

Locatie

WordCamp Nederland 2022 wordt gehouden in het prachtige Burgers’ Zoo in Arnhem.

Burgers Zoo – Safari Meeting Center

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Naast een van de mooiste parken van Gelderland ligt Burgers’ Zoo. Op een steenworp afstand van de nationale parken De Hoge Veluwe en de Veluwe Zoom en alsnog vlakbij het bruisende centrum van Arnhem. De zoo is prima te bereiken met het openbaar vervoer; vanaf Arnhem Centraal ben je met de karakteristieke arnhemse trolleybussen binnen een kwartier bij de ingang van de zoo. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Hoe kom ik de zoo in?

Jouw WordCamp kaartje geeft je tevens toegang tot de gehele dierentuin. Daarnaast zit er een parkeerticket inbegrepen bij jouw WordCamp kaartje, mocht je met de auto komen.

WordCamp Nederland 2022 is over. Check out the next edition!