WordCamp Nederland 2023 presenteert met trots de zesde ronde van nieuwe sprekers

Het aftellen naar WordCamp Nederland is begonnen. Op 7 en 8 september a.s. is Burgers Zoo het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert we met trots onze line-up aan sprekers. In dit artikel presenteren wij de zesde ronde van onze sprekers.

Jeroen Kloppenberg
  • Jeroen Kloppenburg

    De afgelopen 10 jaar ben ik bezig met het ontwikkelen en onderhoud van WordPress websites. Eerst in dienstverband en de afgelopen 3 jaar via mijn eigen bedrijf: Webatleten. Hierbij ligt mijn kracht aan de technische kant: front-end/back-end development, servers inrichten, beveiliging en maatwerk applicaties. Het liefst werk ik aan mooie technische uitdagingen zoals: debuggen van code, API koppelingen, complexe maatwerk websites (en shops/platforms), meertaligheid, plugins, bash, hosting en automatiseren van processen. Eigenlijk heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

    In het dagelijkse leven geniet ik van mijn gezin en sport ik graag. Daarbij onderneem ik graag leuke dingen zoals een nachtje weg, lekker naar het strand, een cabaretier bezoeken en barbecueën in de tuin.

  • Koen Huybrechts

    Koen houdt van lezen en nadenken over het verbeteren van WordPress, het liefst met een doppio of een espresso. Hij is erg kieskeurig als het op koffie aankomt, je kunt hem een koffiesnob noemen. Denk je dat je een probleem hebt? Praat met Koen, hij denkt in oplossingen, is een bron van unieke ideeën en zijn slogan is ‘er zijn altijd opties’. Wil je hem verrassen? Neem hem mee naar een plek met lekker eten en je scoort zeker punten!

  • Niels de Blaauw

    Met een unieke combinatie van een achtergrond in Communicatie en Multimedia Design en meer dan 15 jaar ervaring in web development, is Niels de Blaauw een expert op het gebied van webontwikkeling en e-commerce. Sinds 2016 is Niels onderdeel van het team bij Level Level, een full-service WordPress agency. Daar begon Niels als Fullstack ontwikkelaar en groeide door tot de huidige positie van CTO.

    Bij Level Level is Niels verantwoordelijk voor diverse facetten van de onderneming, variërend van strategische technologische beslissingen tot praktische ontwikkelingstaken. Als een Senior Ontwikkelaar en Systeemarchitect, heeft Niels niet alleen een diep inzicht in de technologische aspecten van e-commerce maar ook een sterk gevoel voor wat klanten nodig hebben om een grootschalige webwinkel op te zetten.

  • Nynke de Blaauw

    As manager partnerships at Yoast, Nynke is focused on providing more value for Yoast customers by creating strategic partnerships within the WordPress ecosystem. Her background at a B2B marketing agency and gut feeling for customer success help her to spot opportunities and set up fruitful collaborations with hosting companies, agencies and other major players on the web.

    Besides, she loves to add her value to the success of Yoast customers by helping out in customer support, onboard new users through helpful webinars, and training her teams to connect their daily community involvement to business goals. As a proud cat mom, she will tirelessly tell you that black cats are not bad luck, something you’ll see reflected in her use of the black cat emoji 🐈‍⬛

WordCamp Nederland 2023 is over. Check out the next edition!