WordCamp Nederland 2022

WordPress Nederland presenteert met trots de zesde set van 4 sprekers!

Officiële hashtag: #WCNL

De zesde set van sprekers

Het aftellen naar WordCamp Nederland is begonnen. Op 15 en 16 september a.s. is Burgers Zoo het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert we met trots onze line-up aan sprekers. In dit artikel presenteren we de tweede set van vier sprekers.

  • Caroline Geven

    “Weet je zeker dat je bij de opleiding Informatica moet zijn en niet bij Communicatie?”, “Wat praat jij lekker voor een programmeur” en “Weet je zeker dat je wel kan programmeren? Je bent een vrouw!” Ondertussen leg ik de opmerkingen naast me neer, weet ik dat ik goed ben in wat ik doe en doe ik dat als eigenaar van Techkoningin.

    Ik startte in 2003 met WordPress. Ik was 15 en snapte nog niet zo goed waarom B2/Cafelog niet meer werd onderhouden, want daar hield ik van. Ik worstelde en mijn liefde voor WordPress groeide. Zo erg zelfs dat ik informatica studeerde en in 2013 afstudeerde als software developer.

    Naast mijn voorliefde voor software, houd ik ook ontzettend van schrijven. Zo onderhoud ik naast Techkoningin de blog Kaktussen.nl.

    In mijn vrije tijd vind je me mopperend aan de keukentafel, omdat mijn peuter heeft bedacht dat ik weer iets van LEGO moet bouwen of probeer ik pixels in leven te houden in De Sims 4.

    Sessie

  • Mitchell Leber

    Hi, ik ben Mitchell. Digital Designer bij Level Level. Ik ben gepassioneerd door digital design, voornamelijk het visuele vlak hiervan. Visual Design is voor velen de eerste indruk die we hebben. Of het nou een biertje is of een website. Ik zorg ervoor dat deze indruk niet alleen mooi is, maar dat de user experience ook echt aansluit bij de gebruiker. Daarom maak ik als Digital Designer niet alleen ontwerpen die aantrekkelijk, tof en bruikbaar zijn, maar ook gebruiksvriendelijk én toegankelijk. En dat allemaal online. 😉

  • Niels de Blaauw

    Met mijn achtergrond in frontend en backend development ligt mijn kracht in het vertalen van wensen, van gebruikers tot goede ervaringen. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen kan ik een combinatie van snelle en efficiënte websites maken die dynamisch aanvoelen.

    Sessie

  • Torsten Landsiedel

    Torsten is a WordPress freelancer from Hamburg and is a former GTE, former support forum moderator, and a member of the Pluginkollektiv, a group of people maintaining the plugins from Sergej Müller (Antispam Bee, Statify, Cachify, …).

    Sessie

WordCamp Nederland 2022 is over. Check out the next edition!