WordCamp Nederland 2022

WordPress Nederland presenteert met trots de eerste 4 sprekers!

Officiële hashtag: #WCNL

Eerste groep sprekers

Het aftellen naar WordCamp Nederland is begonnen. Op 15 en 16 september a.s. is Burgers Zoo het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert we met trots onze line-up aan sprekers. In dit artikel presenteren we de eerste vier sprekers.

  • Christien van de Sande

    Christien van de Sande werkt als COO en senior projectmanager bij Level Level, het full service WordPress agency in Rotterdam. Christien van de Sande kwam 10 jaar geleden als journalistiek redacteur in aanraking met WordPress; Een verademing! Toen ze haar weg vervolgde als online marketeer en projectmanager is ze altijd met WordPress blijven werken. Haar ervaring met het realiseren van grote WordPress projecten met multidisciplinaire teams en verschillende methodieken deelt ze nu graag met de community. In haar vrije tijd staat Christien graag in een Rotterdamse kroeg, op een camping in de zon of op een snowboard in de sneeuw.

    Sessie

  • Joost de Valk

    Ik heb in 2010 Yoast opgericht en dat hebben we in 2021 verkocht. De Yoast SEO plugin die ik daar heb gebouwd, mijn uit de hand gelopen hobby, draait tegenwoordig op ruim 13 miljoen websites. Sinds begin 2022 ben ik alleen nog als adviseur bezig bij Yoast en hou ik me verder bezig met investeringen in andere (vaak WordPress gerelateerde) bedrijven.

    Sessie

  • Liesbeth Smit

    Liesbeth Smit maakt wetenschap sexy. Na een carrière in de voedingswetenschap aan Harvard School of Public Health en de Vrije Universiteit Amsterdam, richtte ze haar bedrijf The Online Scientist op. Hiermee helpt ze andere wetenschappers om hun onderzoek op een duidelijke en creatieve manier te communiceren. In de afgelopen tien jaar heeft ze meer dan 150 creatieve websites en tientallen infographics, animatievideo’s en interactieve scrollytellingcampagnes gemaakt voor onderzoekers en ondernemers die impact willen maken.

    Sessie

  • Ton Zijlstra

    Ton is geboeid door hoe (digitale) technologie mensen handelingsruimte geeft. Daarover blogt hij sinds 2002 op zylstra.org (waarvan de helft in WP). Hij werkt aan het gebruik van open data voor maatschappelijke baten in Europa en ver daarbuiten.

    Sessie

WordCamp Nederland 2022 is over. Check out the next edition!