WordCamp Nederland 2022

Uit eten in Arnhem – tips van locals

Officiële hashtag: #WCNL

Aan het einde van een dagje WordCamp ben je meestal nog niet uitgekletst. Wil je samen met een groep een hapje eten en gezellig verder kletsen? We hebben een aantal long-time Arnhemmers gevraagd om hun favoriete tips te delen. Hier komen ze.

Lekker Hollands: pannenkoeken

Heerlijke Hollandse nostalgie, snel, voedzaam en ook nog lekker betaalbaar. Op tien minuutjes fietsen van Burgers’ Zoo vind je Pannekoekhuis Schaarsbergen. Er staan zoveel pannenkoeken op het menu dat er vast voor elke smaak wat bij zit.

Selamat Makan: Lekker Indonesch eet je bij Rasasari

Bij Rasasari laten ze de rendang, zoals het hoort, zo’n vijf uur pruttelen. Yum! De menukaart is compact, maar alles is lekker betaalbaar. 

Vega en ook nog biologisch: Enig Alternatief

Knus, klein, fijn en ook nog lekker betaalbaar. Elke dag een vers bereide dagschotel voor € 14,50. Bekijk hier wat er deze week op het menu staat.

Nog zo’n bio en vega juweeltje: ‘t Eetatelier

Bij ‘t Eetatelier wisselt het menu bijna wekelijks, en is er altijd een veganistische optie. Er is ook altijd een wereldgerecht uit bijvoorbeeld India of Pakistan, en altijd een Italiaans gerecht.

Teveel verschillende voorkeuren: Ga naar FoodHall Arnhem

Bij Foodhall Arnhem kan iedereen bij hun favoriete stalletje wat lekkers uitzoeken. Bijkomend voordeel: geen gedoe met gedeelde rekeningen. Belangrijk: je kunt niet reserveren en vol is vol.

Niet duur wel saam bij FoodVia

Nog nooit was het zo makkelijk om goed voor jezelf te zorgen. Bij FoodVia kun je erop vertrouwen dat de ingrediënten met aandacht voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd. En je kunt zonder keuzestress aanschuiven, want je krijgt gewoon wat de pot schaft. Wel kun je aangeven of je vlees, vega of veganistisch wilt eten. 

Gezellig en knus: Ga naar Graave

Bij Graave serveren ze voor elk wat wils. Met en zonder vlees. Ook leuk voor een high tea als je een dagje langer blijft. 

Wereldse gerechten tegen kleinschalige prijzen: Dadawan

Dadawan serveert Aziatische fusion. Denk aan poke bowls, ramen en curries. Er staan aardig wat veggie opties op het menu.  

Tapas maar dan op z’n Turks? Of High Tea Turkish Style? Sofra

Zo jammer dat deze maar tot 17:00 open is. Maar wel een aanrader voor je eventuele extra dagje. Warm aanbevolen door kenners. Check Sofra’s website

Smullen maar!

Op visitarnhem.com vind je nog veel meer leuke plekken om te eten. We wensen je een hele fijne avond toe. Eet smakelijk!

WordCamp Nederland 2022 is over. Check out the next edition!