WordCamp Nederland 2022

Op twee wielen door Arnhem? Hier kun je terecht

Officiële hashtag: #WCNL

Het is 44 minuten lopen van Arnhem CS naar Burgers’ Zoo. Misschien verheug je je daar nu al op. Er valt tenslotte onderweg van alles te zien. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat het misschien net een beetje teveel van het goede is. 

Wil je toch graag even van wat frisse lucht genieten voor en na je WordCampdag, dan hebben we wat alternatieven voor je.

OV Fiets

Heb je een persoonlijke OV kaart? Check dan even of je aangemeld bent voor de OV Fietsservice. Daarmee kun je namelijk voor maar €4,15 per dag een OV fiets huren.  

Reerink Rijwielen

Bij Reerink Rijwielen kun je voor €12 per dag een stadsfiets met 3 of 7 versnellingen huren. Wil je liever een e-bike, dan kan dat voor €25 per dag. 

Speedpedelecs.com

Bij Speedpedelecs.com verhuren ze helaas geen speedpedelecs. Die verkopen ze alleen. Wel kun je er e-bikes (€25 per dag) en bakfietsen (€35 per dag) huren. 

Huur een e-chopper

Naast fietsen, kun je in Arnhem ook e-choppers huren. Onder andere bij Route Arnhem Vanwege de kosten €37,50 voor 3 uur en €59 is dat misschien niet de beste keuze om je van en naar Burgers’ Zoo te verplaatsen. Maar heb je een paar uur of een dag over, dan kan het tof zijn om met zo’n tweewieler de prachtige omgeving te verkennen.

Laten we WordCamp Nederland 2022 groen houden. 

Gebruik zoveel mogelijk je twee benen. Op de grond, of om een tweewieler in beweging te houden 🙂

WordCamp Nederland 2022 is over. Check out the next edition!