Word Sponsor van WordCamp Nederland 2024

Zet je bedrijf in de schijnwerpers

Wil je je bedrijf onder de aandacht brengen van een breed publiek van WordPress-gebruikers en professionals? Dan is sponsoring van WordCamp Nederland 2024 de perfecte gelegenheid. Het evenement vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november in Madurodam, Den Haag, en trekt honderden enthousiaste deelnemers.

Waarom Sponsoren?

Sponsoren van WordCamp Nederland biedt een unieke kans om je merk te presenteren aan een betrokken en groeiende gemeenschap. Het is een kans om nieuwe klanten te ontmoeten, je netwerk uit te breiden en je bedrijf te associëren met innovatie en open-source technologie.

Sponsorpakketten

We hebben verschillende pakketten beschikbaar, afgestemd op diverse budgetten. Naast onze hoofd pakketten bieden we ook diverse extra’s aan om de zichtbaarheid en impact van je merk te vergroten. Wees er snel bij, want de meeste pakketten zijn snel uitverkocht! Bekijk de sponsorpakketten.

Hoe aan te melden?

Klaar om de sprong te wagen? Meld je aan als sponsor via ons aanmeldformulier en een lid van ons Sponsor Team neemt snel contact met je op. Heb je vragen? Neem dan contact op met ons Sponsor Team via de mail sponsors@wordcamp.nl of via het contactformulier.

Let op: we sluiten onze Oproep voor Sponsors zodra alle plaatsen zijn ingevuld.

Word ook sponsor

Laat zien wie je bent, raak betrokken met een groeiende gemeenschap van WordPress professionals en gebruikers. Word sponsor van WordCamp Nederland 2024 en draag bij aan het event.