Tip je spreker voor WordCamp Nederland 2024

Tip je spreker: Aanmelding Sprekers van Derden

Ben jij iemand die gepassioneerd is over WordPress en heb je een geweldige spreker in gedachten die onze community zou kunnen inspireren? Geef ze door aan ons!

Voor de komende editie van WordCamp Nederland zijn we op zoek naar buitengewone sprekers die waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen kunnen delen. Dit is jouw kans om ons te helpen bij het vinden van die verborgen parels in de WordPress-gemeenschap.

Ken je iemand die volgens jou het podium verdient? Iemand die anderen kan motiveren met hun expertise en ervaring? Stuur dan jouw aanbeveling in via ons formulier. We staan open voor alle suggesties, of het nu gaat om technische experts, creatieve ondernemers, of inspirerende verhalenvertellers.

Hoe werkt het?

  1. Aanbeveling: Denk aan iemand die een fantastische toevoeging zou zijn aan ons sprekersprogramma.
  2. Formulier invullen: Vul ons aanbevelingsformulier in met de naam van de spreker, hun expertise en waarom je denkt dat zij een geweldige bijdrage zouden leveren aan WordCamp Nederland.
  3. Inzenden: Klik op verzenden en wij nemen de rest over!

Het is dankzij jullie input dat we jaar na jaar een geweldig evenement kunnen neerzetten. Dus aarzel niet en stuur je aanbeveling vandaag nog in. Samen kunnen we er een onvergetelijke WordCamp van maken!

Meld je suggestie aan