Nieuwe datum WordCamp Nederland

Wij willen je op de hoogte stellen van een belangrijke verandering met betrekking tot WordCamp Nederland 2024.

Helaas zijn we genoodzaakt WCNL te verplaatsen van september naar 29 en 30 november 2024.

Prefer the English version? Read it here: WordCamp Netherlands rescheduled.

Wij zijn begin februari aan de slag gegaan als een volledig nieuw organisatieteam met de voorbereiding van WordCamp Nederland 2024. Vol enthousiasme hebben we, ondanks een aantal tegenslagen, in ons (onervaren) optimisme besloten door te gaan met de organisatie. De vertraging die we hadden, hebben we vrijwel volledig weggewerkt en bijna alles is geregeld om van deze editie een succes te maken. Echter, één van de belangrijkste onderdelen waar we weinig controle over hebben, is nu een struikelblok: de bezoeker.

We hebben meer tijd nodig om mensen de gelegenheid te geven zich als bezoeker aan te melden voor het event. Daarom is in overleg met WordCamp Central besloten dat het beter is deze editie te verplaatsen naar 29 en 30 november 2024. Met deze extra tijd kunnen we ervoor zorgen dat het in november een nog betere en inspirerende editie wordt.

We begrijpen dat deze nieuwe datum misschien niet voor iedereen uitkomt. Via de link in je e-ticket mail kan je een terugbetaling aanvragen.
Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact met ons op. Terugbetalingen zijn op dit moment mogelijk tot 30 september.

Heb je nog geen kaartje? Dan hopen we je in november te zien en kan je hier een ticket kopen.

We hopen op je begrip en we kijken ernaar uit om je in november te verwelkomen.

Het WordCamp Nederland 2024 Organisatieteam

Veelgestelde vragen

1. Waarom is WordCamp Nederland uitgesteld?

Het evenement is uitgesteld vanwege lagere dan verwachte kaartverkoop. In samenspraak met WordCamp Central hebben we daarom besloten om WordCamp Nederland te verzetten. Deze extra tijd stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat we in November een nog betere en inspirerende editie gaan neerzetten.

2. Wat is de nieuwe datum voor het evenement?

De nieuwe datum voor het evenement is 29 en 30 november, wat twee maanden later is dan de oorspronkelijk geplande datum.

3. Waar wordt het evenement gehouden?

Het evenement wordt nog steeds gehouden in Madurodam.

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag, Nederland

4. Wat gebeurt er met mijn ticket?

Alle tickets die zijn gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is geen verdere actie van jouw kant vereist.

5. Kan ik een terugbetaling krijgen als ik niet op de nieuwe datum kan komen?

Ja, we begrijpen dat de nieuwe datum niet voor iedereen zal werken. Als je niet aanwezig kunt zijn kun je via de link in je e-ticket je ticket annuleren. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met ons op hallo@wordcamp.nl.

6. Zullen er wijzigingen zijn in het programma van het evenement?

Het programma blijft hetzelfde, maar het uitstel biedt ons de mogelijkheid om meer spannende elementen en sprekers toe te voegen. De call for speakers is inmiddels bijna gesloten (op moment van schrijven) en wij zullen met alle sprekers individueel contact opnemen.

Ik heb reis- en accommodatie geboekt. Wat moet ik doen?

We raden aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met jouw hotel om je reservering te wijzigen of te annuleren. Kun je niet (meer) annuleren? Laat het ons weten via hallo@wordcamp.nl. We proberen erachter te komen wie er getroffen is en hopelijk kunnen we iets coördineren.

8. Hoe word ik op de hoogte gehouden van eventuele verdere wijzigingen?

Alle updates worden via e-mail gecommuniceerd naar geregistreerde deelnemers en geplaatst op onze website en social media kanalen.

9. Wie kan ik contacteren voor meer informatie?

Voor aanvullende vragen of zorgen kun je contact opnemen met ons via hallo@wordcamp.nl.