Kinsta

Logo - Kinsta

Kinsta is jouw alles-in-één cloudplatform voor moderne WordPress sites.

Profiteer van gratis migraties, snelle en veilige infrastructuur, wereldwijde CDN, edge caching, 37 datacenters, SOC 2 en ISO 27001 certificatie voor extra gemoedsrust. Wij maken het eenvoudig om je WordPress sites te deployen, hosten en beheren met enterprise features die bij alle pakketten inbegrepen zijn.

Met Kinsta host je je site op de snelste machines van Google Cloud Platform (GCP) op het GCP Premium Tier Network, beveiligd door Cloudflare met DDoS-bescherming en firewall. Geniet van 24/7/365 live chat ondersteuning voor experts met reactietijden van minder dan 2 minuten voor alle betaalde pakketten. Je krijgt geïsoleerde containers met dedicated resources, CDN en geavanceerde caching, eenvoudige testomgevingen, automatische backups, uptime-monitoring en gratis application performance monitoring (APM).

Sluit je aan bij 120.000+ andere organisaties, van freelance ontwikkelaars, startups en bureaus tot grote ondernemingen, die allemaal vertrouwen op Kinsta Hosting voor hun succesvolle webprojecten.

Nieuwsgierig? Bekijk onze Managed WordPress hosting pakketten en bezoek ons in de sponsorruimte. We maken graag een praatje met je.