Over WordCamp Nederland

WordCamp Nederland is een informeel evenement voor iedereen die met WordPress werkt. Van hobbyblogger tot developer en van ZZP’er tot agencies; iedereen is van harte welkom. Het belangrijkste doel is het delen van ideeën en het creëren van verbinding binnen de community.

Wat kun je verwachten?

Er is genoeg te doen tijdens WordCamp Nederland 2024. We hebben een fantastisch en divers programma met sprekers die hun kennis en ervaringen delen. Daarnaast worden er workshops gehouden waar je hands-on kunt leren en bijdragen aan WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is het grootste content management systeem (CMS) ter wereld en drijft meer dan 43% van alle websites op het internet, waaronder die van het Witte Huis, Mercedes-Benz en zelfs Beyoncé. Naast dat WordPress het grootste CMS is, is het ook open-source, wat betekent dat het gratis te gebruiken is!

Wat te doen bij WordCamp Nederland

Tijdens WordCamp Nederland is er altijd veel te beleven. Van de vele lezingen over verschillende onderwerpen tot hands-on sessies en workshops waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Er zijn netwerkmogelijkheden om andere deelnemers te ontmoeten en te leren kennen. Ons uitgebreide programma biedt voor ieder wat wils, ongeacht je kennisniveau van WordPress.

Je kunt ook onze sponsoren ontmoeten, variërend van grote bedrijven tot kleinere nichebedrijven. Neem deel aan productdemonstraties en stel vragen over wat zij te bieden hebben.

Maar dat is nog lang niet alles! WordCamp Nederland 2024 vindt plaats in Madurodam! Dit biedt een unieke omgeving om de dag door te brengen en te verkennen.

Een evenement voor alle niveaus

We werken hard om ervoor te zorgen dat de sessies geschikt zijn voor alle niveaus van kennis en ervaring. Elk jaar verwelkomen we mensen die net begonnen zijn met WordPress, evenals diegenen die het al vanaf het begin gebruiken. Onthoud dat iedereen ooit als newbie is begonnen!

Locatie

WordCamp Nederland 2024 wordt gehouden in Madurodam in Den Haag, op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2024.

We hopen je te zien bij WordCamp Nederland 2024!