Oproep voor sponsors.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november komen rond 400 WordPress specialisten, gebruikers en ondernemers bij elkaar in Madurodam, Den Haag.

Na een geslaagde editie vorig jaar zijn we verheugd om WordCamp Nederland 2024 aan te kondigen in de unieke setting van Madurodam. De organisatie staat te popelen om de community weer bij elkaar te brengen. Om dit mogelijk te maken, zijn we op zoek naar sponsoren die ons willen helpen om van deze editie een daverend succes te maken.

Sponsor worden bij WordCamp?

Het sponsoren van WordCamp Nederland biedt een unieke kans om in contact te komen met Nederlandse en internationale WordPress gebruikers en professionals. Door te sponsoren zet je jouw bedrijf in de kijker bij de top van de WHet sponsoren van WordCamp Nederland biedt een unieke kans om in contact te komen met Nederlandse en internationale WordPress gebruikers en professionals. Door te sponsoren zet je jouw bedrijf in de kijker bij de top van de WordPress gemeenschap in Nederland en België. Bovendien draag je bij aan de groei van de lokale en wereldwijde WordPress community.

Waarom WordCamp Nederland 2024 sponsoren?

  • Zichtbaarheid: Plaats je merk voor een doelgroep van WordPress experts en enthousiastelingen.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet potentiële klanten, partners en talenten.
  • Kennisdeling: Deel jouw expertise door middel van presentaties en workshops.
  • Community support: Draag bij aan de open source beweging en ondersteun de WordPress gemeenschap.
  • Merkassociatie: Verbind je merk met innovatie, open source en professionaliteit with fellow architects.

Word ook sponsor

Laat zien wie je bent, raak betrokken met een groeiende gemeenschap van WordPress professionals en gebruikers. Word sponsor van WordCamp Nederland 2024 en draag bij aan het event.