Oude binnenstad in miniatuur - Madurodam

WordCamp Nederland 2024 wordt gehouden in Madurodam

Dit jaar vindt WordCamp Nederland plaats op een unieke locatie: Madurodam in Den Haag. Deze miniatuurstad biedt een inspirerende omgeving voor een evenement vol kennisdeling, innovatie en plezier. Zorg dat je erbij bent op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2024!

Wat is Madurodam?

Madurodam is een miniatuurstad waar je Nederland in het klein kunt ontdekken. Van historische gebouwen tot moderne architectuur, alles is op schaal nagebouwd en vertelt een verhaal over de rijke cultuur en geschiedenis van Nederland.

Het is niet alleen een populaire toeristische attractie, maar biedt ook een inspirerende omgeving voor ons evenement.

Bereikbaarheid

Om zo groen mogelijk te zijn, geven we uiteraard de voorkeur aan openbaar vervoer, de fiets of te voet.

  • Openbaar vervoer: Reis naar Den Haag Centraal Station en neem tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand. Stap uit bij de halte Madurodam.
  • Fiets of te voet: Madurodam is goed bereikbaar met de fiets of te voet vanuit het centrum van Den Haag. Er zijn voldoende fietspaden en wandelroutes.
  • Auto: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor degenen die met de auto komen. Voer het adres George Maduroplein 1, Den Haag in je navigatiesysteem in.

Waarom Madurodam?

Madurodam biedt een unieke en inspirerende setting voor WordCamp Nederland 2024. Naast het bijwonen van het evenement, kun je genieten van de prachtige miniaturen en interactieve tentoonstellingen. Het is de perfecte plek om te leren, netwerken en plezier te hebben.

Meer informatie? Lees meer over de locatie.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze bijzondere locatie. Zorg dat je erbij bent!

Koop een ticket

WordCamp Nederland bezoeken? Koop dan een ticket! WordCamp Nederland 2024 zal plaatsvinden in Madurodam, Den Haag op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2024.