Wat kan je verwachten van WordCamp Nederland 2024?

Wat kun je verwachten van WordCamp Nederland 2024

WordCamp Nederland 2024 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten op vrijdag 29 en zaterdag 30 november in Madurodam, Den Haag.

Inspirerende Sessies

Ons programma zit boordevol met inspirerende sessies van toonaangevende experts in de WordPress-gemeenschap. Van technische deep-dives tot praktische workshops, er is voor ieder wat wils. Dit jaar richten we ons op het thema ‘Scalability’, maar we hebben ook veel andere interessante onderwerpen op het programma staan.

Interactieve Workshops

Doe mee aan hands-on workshops waar je nieuwe vaardigheden kunt leren en direct kunt toepassen. Of je nu een ontwikkelaar, designer, ondernemer of content creator bent, je zult waardevolle kennis en tips opdoen.

Netwerken en Verbinden

WordCamp Nederland is de perfecte gelegenheid om te netwerken met andere WordPress-gebruikers, ontwikkelaars, ontwerpers en ondernemers. Maak nieuwe vrienden, ontmoet oude bekenden en breid je professionele netwerk uit.

After Party

En natuurlijk kan een after party niet missen. Deze houden we op vrijdag avond zodat iedereen kan komen! Ontspan, geniet en vier de successen van de afgelopen dagen met je nieuwe vrienden.

Unieke Locatie

Dit jaar wordt WordCamp Nederland gehouden in het iconische Madurodam. Geniet van de prachtige miniatuurstad en de inspirerende omgeving terwijl je leert en netwerkt.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest opwindende WordPress-evenementen van het jaar.

Koop een ticket

WordCamp Nederland bezoeken? Koop dan een ticket! WordCamp Nederland 2024 zal plaatsvinden in Madurodam, Den Haag op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2024.