Call for speakers - WordCamp Nederland 2024

Meld je aan als Spreker bij WordCamp Nederland 2024

Deel jouw inzichten over ‘Scalability’ op WordCamp Nederland 2024.

Ben jij een expert op het gebied van WordPress en wil je jouw kennis en ervaring delen met een enthousiaste gemeenschap? Dan is dit je kans. WordCamp Nederland 2024 is op zoek naar inspirerende sprekers die hun inzichten willen delen op ons evenement op vrijdag 29 en zaterdag 30 november in Madurodam, Den Haag.

Waarom spreken op WordCamp Nederland?

WordCamp Nederland biedt een uniek platform waar je jouw ideeën kunt delen met een breed publiek van WordPress-gebruikers, ontwikkelaars, ontwerpers en ondernemers. Spreken op WordCamp biedt niet alleen een geweldige kans om je expertise te tonen, maar ook om te leren van anderen en je netwerk uit te breiden.

Wat bedoelen we met ‘Scalability’?

Schaalbaarheid is een cruciaal aspect voor WordPress-websites en bedrijven die willen groeien. Terwijl je site meer verkeer trekt, je webshop uitbreidt of je bedrijf nieuwe klanten bedient, kom je voor uitdagingen te staan die effectieve oplossingen vereisen. Door je kennis en ervaringen te delen, help je anderen om deze uitdagingen te overwinnen en tegelijkertijd je eigen netwerk en expertise te vergroten.

Mogelijke onderwerpen

Hier zijn enkele ideeën voor presentaties en workshops die je kunt indienen:

  • De Toekomst van WordPress: Discussies over Gutenberg, block-based editing, en toekomstige releases.
  • Ontwikkeling van vaardigheden: Hoe je je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden om te voldoen aan de eisen van groeiende projecten en teams.
  • Bouwen van een sterke gemeenschap: Strategieën voor het creëren en onderhouden van een actieve en betrokken WordPress-gemeenschap.
  • Individuele groei: Tips en verhalen over hoe je als professional kunt groeien binnen de WordPress-gemeenschap.
  • Bedrijfsgroei: Succesverhalen en uitdagingen bij het opschalen van je WordPress-bedrijf, van kleine ondernemingen tot grote bedrijven.
  • Technische schaalbaarheid: Effectieve manieren om je WordPress-site en -server te optimaliseren voor toenemend verkeer en complexiteit.
  • Hosting en servers: Best practices voor het beheren van hostingomgevingen en servers om de prestaties van groeiende WordPress-sites te waarborgen.
  • Webshops: Succesverhalen en uitdagingen bij het opschalen van WooCommerce-webshops.
  • Design: Workshops en talks over hoe effectief design de gebruikerservaring kan verbeteren, conversies kan verhogen, en uiteindelijk kan bijdragen aan de groei van een WordPress-site.
  • Project management: Hoe je effectief kunt omgaan met groeiende projecten en teams binnen de WordPress-omgeving.
  • Artificial Intelligence en WordPress: Toepassingen van AI in content creatie, personalisatie, en SEO optimalisatie.
  • Kennisdeling: Groeistrategieën voor WordPress meetups binnen Nederland en het belang van kennisdeling binnen de community.
  • Eigen ideeën: We staan open voor elk goed idee dat waardevol kan zijn voor onze community. Deel jouw unieke perspectief en inspireer anderen.

Hoe aan te melden?

Geïnteresseerd? Meld je aan door jouw voorstel in te sturen via ons aanmeldformulier. We kijken ernaar uit om jouw inspirerende verhaal te horen!

Word ook spreker

Grijp deze unieke kans om jouw kennis en ervaring te delen met een enthousiaste groep WordPress gebruikers en professionals. Word spreker op WordCamp Nederland 2024 en draag bij aan een evenement dat innovatie, kennisdeling en samenwerking stimuleert.