Locatie: Madurodam

Dit jaar vindt WordCamp Nederland plaats op een unieke locatie: Madurodam in Den Haag. Deze miniatuurstad biedt een inspirerende omgeving voor een evenement vol kennisdeling, innovatie en plezier. Zorg dat je erbij bent op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2024!

Wat is Madurodam?

Madurodam is een unieke miniatuurstad in Den Haag, waar je Nederland in het klein kunt ontdekken. Het is een interactieve attractie waar je de meest iconische gebouwen en landschappen van Nederland kunt bewonderen, allemaal op schaal nagebouwd. Van grachtenpanden en windmolens tot het Rijksmuseum en de haven van Rotterdam, Madurodam biedt een fascinerend overzicht van Nederland in miniatuurformaat.

Adres

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Nederland

Hoe kom je er?

Om zo groen mogelijk te zijn, geven we uiteraard de voorkeur aan openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Met het openbaar vervoer:

  • Trein: Reis naar Den Haag Centraal Station of Den Haag Hollands Spoor. Vanaf daar kun je tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand nemen en uitstappen bij de halte Madurodam.
  • Tram: Neem tram 9 vanaf Den Haag Centraal Station of Den Haag Hollands Spoor en stap uit bij de halte Madurodam, dit is maar 10 minuten.
  • Bus: Er zijn verschillende buslijnen die in de buurt van Madurodam stoppen. Raadpleeg de lokale openbaar vervoer website voor de beste route.

Te voet of met de fiets: Madurodam is goed bereikbaar te voet of met de fiets vanuit het centrum van Den Haag. Er zijn fietspaden en wandelroutes die je direct naar de ingang van Madurodam brengen, er zijn genoeg plekken om je fiets te parkeren.

Met de auto: Hoewel we het gebruik van openbaar vervoer, de fiets of te voet aanmoedigen, is Madurodam ook bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Voer het adres in je navigatiesysteem in en volg de borden naar de parkeerplaats van Madurodam. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten, vanaf Rotterdam 25 minuten en 5 minuten tot het centrum van Den Haag. 
Met de auto plan je je route via Google Maps of navigeer je naar:

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Wat te doen in Madurodam?

Tijdens je bezoek aan WordCamp Nederland 2024 heb je de unieke kans om Madurodam te verkennen. Naast de conferentie kun je genieten van de prachtige miniaturen en interactieve tentoonstellingen. Leer meer over de Nederlandse cultuur, geschiedenis en innovatie op een leuke en educatieve manier.

Toegankelijkheid

  • Het park: Madurodam is rolstoeltoegankelijk en er zijn voorzieningen voor bezoekers met een handicap. Lees meer over hun toegankelijkheid.
  • Eventlocatie: Tijdens het event is het mogelijk om met een rolstoel te komen. Er wordt een speciale entrée geregeld, ook is een lift aanwezig, echter deze is +/- 86cm breed.

Overnachten in de buurt

Den Haag biedt tal van accommodatiemogelijkheden voor elke prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel, een gezellige bed & breakfast, of een betaalbare jeugdherberg, er is voor ieder wat wils. We raden aan om je verblijf tijdig te boeken, aangezien hotels snel volgeboekt kunnen zijn tijdens evenementen.

Contact en meer informatie

Voor meer informatie over Madurodam en de bereikbaarheid kun je terecht op de officiële website: www.madurodam.nl