Richard van Denderen

Richard van Denderen

Hoi Richard! Kan je vertellen wie je bent?

Ik ben Richard van Denderen, wonend in Leeuwarden. Voor deze editie van WordCamp Nederland ben ik de Lead organizer samen met Roelinde.

Ik ben al meer dan 10 jaar actief binnen de WordPress comunity, begonnen met vragen beantwoorden op het support forum, bezoeker aan WordCamps, vrijwilliger bij WordCamps en inmiddels een van de organisatoren van de WordPress Meetup Fryslân en deze WordCamp Nederland.

Tof, en wat doe je qua werk?

Met mijn bedrijf WPHelpdesk help ik ook mensen met WordPress vragen en problemen. Waar je op de publieke fora wat beperkt bent in enkel vertellen hoe iets opgelost kan worden, doen we met WPHelpdesk ook het uitvoerende deel en het daadwerkelijk oplossen van de problemen. Een groot deel van de focus ligt daarbij op preventief onderhoud in de vorm van service pakketten.

Wat doe je qua hobbies/buiten werk?

Ik mag graag een potje gamen in mn vrij tijd, momenteel helemaal weg van de shooter Helldivers2. Daarnaast wanneer het weer het toelaat altijd in voor een barbecue of festival met vrienden. Verder ben ik ook nog vrijwel elke dag in de sportschool te vinden én lees ik minimaal 20 pagina’s per dag.

Waarom heb je je aangemeld voor WCNL org?

Het stond al voor een aantal jaar geleden op de planning, toen ook WordCamp Noord-Nederland georganiseerd. Daarna kwam ook nog covid tussendoor en kwam het even niet zo goed uit. Nu afgelopen jaar werd aangegeven dat er nieuwe organisatoren nodig waren voelde ik mij geroepen om een stapje extra te doen.