WordCamp NL Presenteert met Trots: Rian Rietveld [NL]

Het aftellen naar WordCamp NL 2015 is begonnen. Op 26 en 27 september a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Rian Rietveld [NL]

Rian is een WordPress back- & front-end developer voor haar bedrijf RRWD web development.

Web accessibility is belangrijk voor haar: het web moet een bruikbare en toegankelijke plaats zijn voor iedereen. Voor WordPress theme en plugin developer biedt zij accessibility auditing, code reviews, trainingen en consultancy. Ze is ook lid van het Make WordPress Accessible team en helpt met het verbeteren van de accessibility van WordPress.

DE PRESENTATIE: WordPress is what we make of it

Je hoeft geen rockstar coder te zijn om te contributen aan WordPress. Je kan op allerlei manieren helpen zoals vertalen, het schrijven van ondertitelingen, documentatie, code, tests en het geven van support. Ontdek hoe jij kan bijdragen aan WordPress en wat jij en de community hiervoor terug krijgen.

Dit bericht werd geplaatst in Sprekers op door .

Over Barry Kooij

Hey! My name is Barry, thanks for dropping by :) I’m a developer living in the Netherlands, working at Never5. Besides working with WordPress, I love creating (and playing) video games. One of the games I created is Stream Racer, an interactive racing game for Twitch.tv I love attending WordCamps and meetups, come say hi if you see me at one! I’m currently working on Scanfully, a Performance & Site Health monitoring for WordPress.