WordCamp NL Presenteert met trots: Andrew Killen (NL).

Het aftellen naar WordCamp NL 2012 is begonnen. Op 24 en 25 maart a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Andrew Killen (NL).

Andrew Killen werkt al met web sinds ’94, als Intel’s Internet Engineer voor Europa. Nu, jaren later, runt hij zijn eigen bedrijf: Phat Reaction, is hij eigenaar van Share and Follow (een populaire WordPress plugin) en de CTO van Speckyboy Design Magazine!

Op WordCamp spreekt Andrew over website performance. Technische prestaties kunnen een website maken of breken. Naarmate jouw website sneller reageert, neemt de kans toe dat de bezoeker vertrouwen krijgt in je merk.

“It has been proven time and again that milliseconds increase in performance can improve sales by a percentages.”

Met deze wetenschap in het achterhoofd neemt Andrew je mee langs de kennis en tools die nodig zijn om élke snel te krijgen. Natuurlijk focust hij zich in déze presentatie op wat te doen is om specifiek WordPress sneller te maken. Mét of zonder caching plugins.

Tickets voor WordCamp NL 2012 zijn NU te koop »

About Sebastiaan van der Lans

Founder WordProof.io: timestamp your WordPress content with blockchain (since 2018) / Founder WordPress agency Van Ons : 25 WordPress nerds (since 2006) / Blockchain / Andy Warhol
This entry was posted in Sprekers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.